Teknicar logo

  • Teknicar værksted
  • Alt inden for bilservice og -reparation
  • Mange års erfaring

Reparation af stenslag på forruden

Overvejer du reparation af stenslag fremfor udskiftning af hele forruden? Hos MB AUTO har vi specialiseret os i reparationer indenfor stenslag samt anden reparation af forrude. Derudover kan vi udskifte bilruder og montere solfilm. Vi har kunder fra blandt andet Gredstedbro, Bramming, Ribe og Gørding samt andre steder.

​Solfilm, reparation og udskiftning af bilrude

​Vi tilbyder hurtig og effektiv reparation af stenslag på forruder. Derudover tilbyder vi udskiftningen af alle former for autoglas i busser, lastbiler og varevogne samt naturligvis i personbiler. Vi tilbyder gerne en grundig rådgivning i, hvad der tjener din bil og dine ruder bedst.

​Vi tilbyder også montering af solfilm på bilens ruder, hvis du ønsker at dæmpe varmen i bilen om sommeren, eller hvis du vil gøre det vanskeligere for uvedkommende at se ind.

​Sidstnævnte er især en fordel for håndværkere og andre, som måske har værktøj og lignende liggende i bilen.

​Hvad koster reparation af stenslag?

​Vores pris for reparation af stenslag afhænger af omfanget af skaden, men en reparation af bilrude er altid en billig løsning frem for at udskifte hele ruden. Vores priser er altid konkurrencedygtige, og kvaliteten er i højsædet.

Få et tilbud på reparation af stenslag i Gredstedbro og omegn

​Kom gerne forbi vores værksted for at få et uforpligtende tilbud på reparation af stenslag, udskiftning af ruder eller montering af solfilm. Du finder os i Gredstedbro på Jedsted Klostervej 2B. 

​​Du er også velkommen til at kontakte os ved at ringe til os på telefon 21 79 75 29, du er også velkommen til at skrive en e-mail til martin@mbauto.dk, eller ved at udfylde kontaktformularen her på siden.

Få udbedret stenslaget - billigt!

​Udfyld formularen nedenfor med information og evt. billede af skaden, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Filer skal være mindre end 2 MB.
Tilladte filtyper: gif jpg jpeg png

Kontakt værkstedet

Åbningstider

  • Mandag - Torsdag
  • 07.30 - 16.00
  • Fredag
  • 07.30 - 13.00
  • Aften og weekend efter aftale

Dit lokale Teknicar værksted

Teknicar logo