Teknicar logo

  • Teknicar værksted
  • Alt inden for bilservice og -reparation
  • Mange års erfaring

Reparation af stenslag på forruden

Overvejer du reparation af stenslag fremfor udskiftning af hele forruden? Hos MB AUTO har vi specialiseret os i reparationer indenfor stenslag samt anden reparation af forrude. Derudover kan vi udskifte bilruder og montere solfilm. Vi har kunder fra blandt andet Gredstedbro, Bramming, Ribe og Gørding samt andre steder.

​Solfilm, reparation og udskiftning af bilrude

​Vi tilbyder hurtig og effektiv reparation af stenslag på forruder. Derudover tilbyder vi udskiftningen af alle former for autoglas i busser, lastbiler og varevogne samt naturligvis i personbiler. Vi tilbyder gerne en grundig rådgivning i, hvad der tjener din bil og dine ruder bedst.

​Vi tilbyder også montering af solfilm på bilens ruder, hvis du ønsker at dæmpe varmen i bilen om sommeren, eller hvis du vil gøre det vanskeligere for uvedkommende at se ind.

​Sidstnævnte er især en fordel for håndværkere og andre, som måske har værktøj og lignende liggende i bilen.

​Hvad koster reparation af stenslag?

​Vores pris for reparation af stenslag afhænger af omfanget af skaden, men en reparation af bilrude er altid en billig løsning frem for at udskifte hele ruden. Vores priser er altid konkurrencedygtige, og kvaliteten er i højsædet.

Vigtigheden af at reparere stenslag i ruden

Man kan nemt blive fristet til at udskyde forpligtelser såsom at få repareret et stenslag i ruden på bilen. Vi vil dog anbefale, at selvom at det måske kan ligne et mindre problem, er det en god idé at få kigget på en reperation hurtigst muligt.

Ved at køre rundt med et stenslag i ruden, kan skaden være tilbøjelig til at udvikle sig til større revner, der kan ende med at kræve en fuldstændig udskiftning af foruden. Reperation af stenslag er derfor en omkostningseffektiv løsning, hvis man sammenligner det med en komplet udskiftning af hele ruden. 

Derudover er der selvfølgelig også det æstetiske appel af din forrude, samt en nedsat synlighed. Ved at køre rundt med en skadet rude, vil dit udsyn blive forstyrret når du kører på vejene

Få et tilbud på reparation af stenslag i Gredstedbro og omegn

​Kom gerne forbi vores værksted for at få et uforpligtende tilbud på reparation af stenslag, udskiftning af ruder eller montering af solfilm. Du finder os i Gredstedbro på Jedsted Klostervej 2B. 

​​Du er også velkommen til at kontakte os ved at ringe til os på 21 79 75 29, du er også velkommen til at skrive en e-mail til martin@mbauto.dk, eller ved at udfylde kontaktformularen her på siden.

Mangler du andet til din bil, tilbyder vi desuden service af biler, reperationer af biler, og komplette udskiftninger af bilruder.

 

Kontakt

Få udbedret stenslaget - billigt!

​Udfyld formularen nedenfor med information og evt. billede af skaden, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Filer skal være mindre end 2 MB.
Tilladte filtyper: gif jpg jpeg png

Kontakt værkstedet

Åbningstider

  • Mandag - Torsdag
  • 07.30 - 16.00
  • Fredag
  • 07.30 - 13.00
  • Aften og weekend efter aftale

Dit lokale Teknicar værksted

Teknicar logo