Teknicar logo

  • Teknicar værksted
  • Alt inden for bilservice og -reparation
  • Mange års erfaring

Service af bil i Gredstedbro, Bramming og Ribe

Service af biler i alle størrelser

Er det ved at være tid til service af bil, er du kommet til de rette. Hos MB AUTO tilbyder vi forskellige typer for service af biler i alle størrelser og mærker. Vi er i førersædet, når det gælder det professionelle serviceeftersyn og reparationer, der får bilen til at spinde. Vores skades- og karrosseriafdeling er opdateret med det nyeste udstyr, og vores afdeling for reparation af plastdele kan udbedre skader på bilens plastmaterialer.

Service af bil efter producentens forskrifter

Når du bestiller et serviceeftersyn hos os, følger vi naturligvis producentens forskrifter, og som giver dig et stempel i din servicebog. Et stempel er din garanti for, at det foreskrevne arbejde er blevet lavet, der sikrer din bil ekstra levetid, sikkerhed og en generelt bedre køreoplevelse.

Hos MB AUTO tilpasser vi vores service af biler og kunder, uden at det bliver dyrere at komme her. Vi uddanner og efteruddanner vores mekanikere, og ved at have de rigtige testere, sikrer vi, at din bil altid er i top. Vores mekaniker har mange års erfaring, så du kan være sikker på, at din bil er i trykke hænder.

Hvornår skal du have service af bil?

Din bil består af mange forskellige dele, som har brug for at blive tjekket efter og serviceret for at sikre dig, at du forsat kan få glæde af din bil og dens mange funktioner. Det er derfor vigtigt, at din bil vedligeholdes ud fra fabrikkens anbefalinger.

Alder og brug af bilen er afgørende på hvilket eftersyn, der skal til samt hvor ofte. Intervallet for serviceeftersyn kan afveksle fra 5.000 - 50.000 km., for det meste ligger det et sted mellem 10.000 – 30.000 km. Hvis der køres mindre end det specificerede km-interval, vil et års-interval træde i kraft, som enten er hvert år eller hvert andet år.

Hvorfor er service af bilen vigtig

Ved at komme til serviceeftersyn regelmæssig, passer du godt på din bil, og på den måde har du mulighed for at spare mange penge, da vores mekaniker opdager små ting der skal ordnet i rette tid, som fx at bremserne kun yder 70%, at airconditionanlægget skal repareres eller måske skal udskiftes om en årstid. Det er også ved serviceeftersyn, at vores mekaniker tjekker olie- og luftfiltret er tilstoppet, det øger benzinforbruget, lyset ved nummerpladen bliver også tjekket og meget mere.

Hvad koster et serviceeftersyn

Hvad koster et serviceeftersyn af din bil? Det er et spørgsmål vi ofte får stillet, og det kan være svært at svare på. Men du er velkommen til at ​kontakt os, for at høre mere om priser og service.

Har din bil brug for andre ydelser udover en service af bil, kan du også altid komme til os. Vi tilbyder samtidig reperation af bil, udskiftning af ruder og reperation af stenslag.

Kontakt

Bilservice med omhu til en god pris

​Udfyld formularen nedenfor med information og evt. billede af skaden, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Filer skal være mindre end 2 MB.
Tilladte filtyper: gif jpg jpeg png

Kontakt værkstedet

Åbningstider

  • Mandag - Torsdag
  • 07.30 - 16.00
  • Fredag
  • 07.30 - 13.00
  • Aften og weekend efter aftale

Dit lokale Teknicar værksted

Teknicar logo